str. I. Franco  15  mun. Balti , Republica Moldova

+373 (231) 72334 spp5@mail.ru RomanianRussianEnglish

Comunicat

210 conducători auto apreciază serviciile oferite de AWTO 5

Deja de un an de zile prestăm 16 servicii de reparație și mentenanță a automobilelor, cele mai căutate fiind: schimb plăcuțe de frânare, servicii de vulcanizare , schimb radiator, ulei, filtre, și curățare chimică. Astfel, de servicii de calitate au beneficiat locuitorii mun. Bălți, în proporție de 70 de procente și, respectiv, cei din suburbii.

Serviciile prestate sunt cu 20 la sută mai ieftine decât la concurenții noștri.

Oferirea unor servicii mai ieftine este posibilă datorită dotărilor, cu cele mai performante utilaje, realizate în cadrul proiectului CREATIVO. Totodată, oferirea facilităților fiscale (scutiți de TVA) pentru  instituție publică.  IP Școala Profesională nr. 5  gestionează AWTO 5 și în așa fel nu doar generează profituri suplimentare , dar și oferă posibilitatea elevilor să învețe meseria în condiții reale de muncă.

180 elevi implicați în activități practice de reparație și mentenanță a automobilelor sunt formați profesional, în conformitate cu solicitările agenților economici care ulterior îi vor angaja. Salariul, oferit în acest domeniul, este de circa 12 000 lei. De asemenea,  experiența elevilor în cadrul AWTO 5 îi ajută să dezvolte competențe antreprenoriale, astfel încît să-și poată iniția propria afacere.

Aceste activități au fost susținute în cadrul proiectului CREATIVO. Proiectul CREATIVO este implementat prin contribuția financiară a Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), a Fundației Liechtenstein Development Service (LED) și a Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri „CEDA”.

Detalii: Popovici Cătălin, consultant comunicare

Tel: 069165970