str. I. Franco  15  mun. Balti , Republica Moldova

+373 (231) 73199 spp5@mail.ru RomanianRussianEnglish

Programul de instruire “Leadership pentru activități antreprenoriale”!!!

Ești Tânără și Ambițioasă?

Ești Activă și Perseverentă?

Ești Absolventă sau în ultimul an de studiu la o Școală profesională, Colegiu sau Centru de Excelență?

Ai o profesie dar vrei să fii mai mult decât un simplu angajat?

Ai o idee de afaceri?

Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri – CEDA anunță înscrierea la programul de instruire “Leadership pentru antreprenoriat” pentru tinerele absolvente (18-35 ani) ale unei Școli Profesionale, Colegiu sau Centru de Excelență. Cursul este organizat în cadrul proiectului “Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră” (REVOCC II), implementat în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, sprijinit financiar de Agenția pentru Dezvoltare din Austria (ADA).

Cursul îți oferă posibilitatea să-ți dezvolți competențele antreprenoriale și ulterior să te auto-angajezi sau să inițiezi o afacere proprie. Vei primi asistență în elaborarea Planului de afaceri și oportunitatea de a participa la Programul de Granturi pentru inițierea unei afaceri.

Cursurile se vor desfășura în perioada septembrie 2018 – decembrie 2019.

Pentru a construi cursul pe necesitățile participantelor, rugăm persoanele interesate să prezinte ideea de afaceri completând și expediind aplicația la adresa oficiu@ceda.md sau la numărul de fax: 022 885 426. CEDA va acoperi cheltuielile de transport, cazare, alimentare şi participare la instruire.

Găsiți în anexă formularul de aplicare!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați prin e-mail (oficiu@ceda.md) sau la telefonul 022 885 425. Persoana de contact: Veronica Bubuioc, asistent proiect.

Beneficiile participării la curs:

  • Dezvoltarea competențelor antreprenoriale
  • Creșterea încrederii în forțele proprii
  • Elaborarea planului de afaceri
  • Obținerea unui grant pentru inițierea afacerii